Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

De nieuwe Chanelle tapijt collectie

Bekijk de nieuwe Chanelle tapijt collectie, geïnspireerd op de natuur.

De natuur is een van de grootste inspiratiebronnen voor ontwerpers. Het kleurenpallet, de verschillende dessins en texturen zien we terug in de actuele interieurtrends. Van uitbundige, letterlijke prints van vogels, vlinders en bloemen op de nieuwste stoffencollecties tot afbeeldingen van berken en palmen op behang. Maar ook subtielere referenties zoals de tijdloze natureltinten die doen denken aan zand, mos of steen.

Chanelle tapijt collectie

In de natuurlijke woonstijl zien we een licht en ruimtelijk interieur met ambachtelijk gemaakte meubelen en handgemaakte accessoires. Doorleefd en hergebruikt hout en andere natuurlijke materialen zoals linnen, vlas, wol en vilt worden gecombineerd met een fris witte basis. Het natuurlijke kleurenpalet van de nieuwe Chanelle collectie past goed bij het op de natuur geïnspireerde wonen. Vooral met een betonnen of houten vloer is een kamerbreed kleed onmisbaar om de zitkamer warm en comfortabel te maken. 

 

Natuurlijk wonen met Chanelle tapijt

Je kunt je er iets bij voorstellen: op een zonnige dag heerlijk op je rug liggen op het strand of het voorjaar proeven in het bos en lekker languit in het gras naar de wolken staren. Maar dat ontspannen gevoel kun je ook naar binnen halen met de nieuwe Chanelle collectie!

Chanelle tapijt collectie_2

De dikke hoge pool van dit tapijt is zo zacht en comfortabel dat het gewoon uitnodigt om er languit op te liggen. Als groot kleed brengt het extra sfeer en gezelligheid in de woonkamer en je zult zien dat kinderen meteen heerlijk op de grond gaan spelen. Kamerbreed in de slaapkamer is het fijn met blote voeten uit bed stappen en kun je makkelijk yoga en buikspier oefeningen doen. Met zo'n zachte vloer is het relaxed opstaan. En tenslotte: groene planten maken een echte comeback in het interieur, van grote kamerbomen tot kleine vetplantjes en cactussen!

Overzicht nieuws & Acties