Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Vernieuwd: Parade Excellent - Luxe, comfort met een gevoel van weelde

Omringd zijn door luxe! Een omgeving die het gevoel van weelde geeft, als in een geweldig luxueus Zweedse lodge. Dat is wat Parade Excellent creëert.

Parade Excellent is dé comfortabele wol kwaliteit van dit moment. Met zachte kleuren gebaseerd op natuurelementen, gebruik van natuurlijke materialen en een uiterst comfortabele frisé structuur, biedt Parade een prachtig, klassiek tapijt.

De nieuwe Excellent is geïnspireerd op Scandinavië. Het Scandinavisch landelijk rustieke uiterlijk, puurte, de natuur en warmte en stoere elementen zijn trends die steeds meer te zien zijn in het hedendaagse interieur. Het gebruik van grove, natuurlijke materialen als wollen stoffen, gecombineerd met verfijnde materialen kan hierbij niet ontbreken.
Het tapijt is een wollen frisé kwaliteit, opgebouwd uit 80% hoogwaardige wol gecombineerd met 15% polipropyleen en 5% polyester. Het kleurenpalet bestaat uit 13 sfeervolle kleuren waaronder neutrale tinten, maar ook zachte pastel tinten als parelblauw, lavendel en olijf.

Naast kamerbreed tapijt op 4 en 5 meter breedte, kan Parade Excellent ook als vloerkleed op maat gemaakt worden, met diverse afwerkingsmogelijkheden.

Overzicht nieuws & Acties