Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Vernieuwd: Parade Verona - Een comfortabele zijdezachte basis om heerlijk op te ontspannen

Kleur op de vloer brengt elk vertrek tot leven

Het is de basis van een eigentijds interieur en creëert het thuisgevoel, dat we nodig hebben om van een woonruimte onze persoonlijke leefruimte te maken, zelfs in een moderne stadse ruimte met eenvoud.

Parade Verona legt al jaren een wereld van kleurrijk comfort aan onze voeten met een zijdezacht gevoel. Het is een klassieker die uitnodigt tot lekker ontspannen met een fijn boek. Tot sfeervol genieten van een geurige kop thee of een goed glas wijn.

Parade Verona is vervaardigd uit zeer zachte hoogwaardige garens van 100% polyamide. De middelhoge gesneden pool is tweekleurig, wat spanning en diepte legt op iedere vloer. Het nieuwe kleurenpalet met verfijnde, zachte neutrale tinten en  diepe warme kleuren, straalt een fleurige frisheid uit. Dat maakt dit tapijt uitermate geschikt voor een eigentijds, stads interieur gecombineerd met natuurlijke elementen. Naast kamerbreed tapijt op 4 en 5 meter breedte, kan Parade Verona ook als vloerkleed op maat gemaakt worden met diverse afwerkingsmogelijkheden.

Overzicht nieuws & Acties