Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

8x slaapkamer met tapijt

De slaapkamer is een ruimte in huis die allang niet meer alleen bestemd is om te slapen. We brengen hier gemiddeld een derde van ons leven door. Het is de plek voor ontbijt op bed, om ontspannen een boek te lezen, je yoga oefeningen te doen, TV te kijken of elkaar lief te hebben. Het comfort en de sfeer is daarom van groot belang. In de basis brengt tapijt warmte en is het een belangrijke sfeermaker.

Lekker op blote voeten lopen

Niks is lekkerder dan op blote voeten door de slaapkamer te lopen. Voor een optimaal effect laat je het tapijt kamerbreed leggen. Maar je kunt ook kiezen voor een vloerkleed op maat. Stem de kleur af op de gewenste sfeer: donkere tinten doen een ruimte kleiner en knusser lijken, lichte tinten geven een fris en ruimtelijk effect. In deze 8 slaapkamers wil je wel met je ogen open slapen!

Doe mee met onze win-actie!

Welke slaapkamersfeer is jouw favoriet? Like onze Facebook pagina en geef het nummer van de foto aan, in een reactie op de Facebook post. Onder de inzenders van de slaapkamer met de meeste stemmen verloten we 3 prachtige Interieur Inspiratie boeken. Reageren kan tot 30 september.

Uni of gedessineerd tapijt?

Kamerbreed tapijt of vloerkleed

Boho romance of Scandinavische sfeer?

Uni of gedessineerd tapijt

Kamerbreed tapijt of vloerkleed?

Kleur bekennen of tijdloos naturel

Kleur bekennen of tijdloos naturel?

Boho romance of Scandinavische sfeer

 

 

 

 

Overzicht Tips & trends