Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Colour Blocking

Een belangrijke trend deze winter is Kleur met een grote K! We zien het in de mode én in het interieur

Een klein kleuraccent is niet genoeg: grote kleurvlakken in geel, groen, oranje of rood strijden met elkaar om de aandacht. Haak in op de colour blocking trend en durf te kiezen voor grote kleurvlakken in je interieur!

Voor de juiste look worden felle trendkleuren gecombineerd met één of meerdere naturelkleuren zoals grafiet, zand of beige. Laat bijvoorbeeld de eethoek eruit springen door een licht houten tafel op een groen tapijt te zetten en plaats er eetkamerstoelen omheen, waarvan drie van de zes stoelen een uitgesproken kleur hebben. Combineer een crèmekleurige bank met okergeel tapijt en poefs en bijzettafels in verschillende kleuren.

Durf, tot slot, een wand in een aantal kleurvlakken te schilderen of behangen en laat de muur óf combineren, óf contrasteren met het tapijt op de vloer. Parade biedt - naast kamerbreed tapijt - bovendien vloerkleden op maat. Laat twee of drie kleden op maat maken, in verschillende kleuren en afmetingen: een groot geel kleed voor de zithoek, een medium kleed voor de eethoek en een blauwe loper tussen beide. Comfortabel én knallen met kleur!

Beeld: Trend "Artist Expression" van Perscentrum Mode

Overzicht Tips & trends