Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Het boudoir van een first lady

Woonmodetrend 'Zomer aan zee' van het Perscentrum Wonen laat zich inspireren door de levensstijl van de Kennedy's. Jackie Kennedy verwierf een iconische status als eerste presidentsvrouw die het interieur van het Witte Huis een complete metamorfose liet ondergaan. Met haar onberispelijke kledingstijl beïnvloedde zij in de jaren zestig niet alleen Amerikaanse vrouwen. Door haar toedoen werd de grote zonnebril, wereldwijd, hét modeaccessoire. 

Een stijlicoon kleedt en kapt zich natuurlijk in een minstens even stijlvol boudoir waar niks zo luxe is als een hoogpolig zacht tapijt in een lichtroze kleur. In combinatie met het behang dat van stof lijkt, geeft het de kamer de zachte textuur van textiel mee. Alles draait om de juiste attitude: jij bent de first lady van dit huis.

STYLINGTIP: Met kamerbreed tapijt uit de collectie Contessa van Parade, creëer je dat luxe gevoel in de slaapkamer. Pas de trend toe en ga voor pastel. Met luxe stoffen, gedessineerd behang, geel en aquatinten die doen denken aan de zee, creëer je een eigen American Dream.

Overzicht Tips & trends