Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Klassiek wonen, nieuwe stijl

Het nieuwe klassieke interieur is een oase van rust en comfortabele luxe door de verfijnde combinatie van rijke materialen, tijdloze vormgeving en de traditionele toepassing van textiel. Het refereert naar het authentieke karakter van een landhuis of statig grachtenpand. Maar de uitstraling is hedendaags dankzij nieuwe, lichte kleurencombinaties en een uitgesproken styling waarin landelijke, retro- en designelementen worden toegepast.

Denk aan een verzameling van stompkaarsen in pasteltinten, een moderne vloerlamp met een gestoffeerde kap, fotokunst en een bijzettafel met metalen onderstel. Decoratief zijn sierkussens van zacht wol of glanzende zijde.

Luxe gevoel, rijke uitstraling

Het modern-klassieke interieur maak je sfeervol door de massief houten vloer te combineren met een comfortabel kleed in hedendaagse kleuren. Wees royaal in de afmeting zodat banken en fauteuils volledig op het kleed geplaatst kunnen worden. Dit versterkt het luxe gevoel en heeft een positief effect op de akoestiek in de ruimte. Door 'de volume' afwerking, hetgeen betekent dat er een extra laag onder het kleed wordt aangebracht, blijft het netjes op zijn plaats blijft liggen. 

 

Overzicht Tips & trends