Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Vloerkleed

De tapijtcollecties van Parade lenen zich uitstekend voor verwerking tot een mooi vloerkleed op maat, dat precies past in het interieur.

Ga voor een strakke, 'blinde' afwerking met band in de kleur van het kleed. Voor ieder wat wils, maar vooral: comfort en een knusse sfeer in het moderne interieur!

De Parade collecties zijn uitstekend geschikt voor de verwerking tot een mooi vloerkleed op maat, dat precies past bij uw eigen interieur. U kunt kiezen uit alle kleuren van het Parade tapijt van uw keuze. De volgende randafwerkingen zijn mogelijk:

Randafwerkingen

Volume afwerking

Door de randen van het tapijt om te vouwen en op te vullen met een exclusief ondertapijt, dat vochtbestendig en vloer-verwarming geschikt is, ontstaat een dik, luxueus vloerkleed. Deze techniek is toepasbaar op zowel een gesneden pool kwaliteit als op een hoogpolig tapijt.

Vloerkleed, volume afwerking.JPG   vloerkleed, volume afwerking 2.JPG

Blind banderen

Het vloerkleed wordt aan de zijkanten voorzien van een bijpassende kleur band die overeenkomt met de kleur van het tapijt. Dit resulteert in een luxueuze en duurzame afwerking waarvan de band nauwelijks zichtbaar is. Vandaar de naam "blind banderen". Deze techniek is geschikt zich voor de hele tapijtcollectie.

Vloerkleed, blind banderen.JPG  Vloerkleed, blind banderen1.JPG

 

Overzicht Tips & trends