Deze website maakt gebruik van cookiesVoorwaarden

Weg geluidsstress!

Het is geen geheim: tapijt en vloerkleden komen de akoestiek binnenshuis ten goede!

De wollen tapijten van Parade bijvoorbeeld, zijn warm, veerkrachtig en werken isolerend. In combinatie met Parade Ondertapijt, dat geluidsdempend werkt, heb je voortaan geen last meer van gestamp van de buren! Vooral in grote en hoge ruimtes of in gehorige stadsappartementen komen isolerende tapijten de akoestiek ten goede. Erg fijn in bijvoorbeeld de hal of op de trap.

Belangrijk bij de toepassing van isolerend tapijt is dat het in de uitvoering aansluit bij de stijl van het interieur. Het doel heiligt in dit geval niet de middelen! Het ideale interieur weet esthetiek te combineren met functionaliteit, ook bij isolerend tapijt. Kies, om te beginnen, voor een kleur die aansluit bij het interieur: overeenstemmend of juist contrasterend.

Voor een modern klassiek interieur is een wijnrood tapijt prachtig: over de gehele breedte gelegd of als loper in de hal of op de trap, voor dat weelderige luxe effect! Kies voor een zandtint in een interieur met veel wit en (licht) hout, voor stoere landelijke sfeer of comfortabele beach house look!

Overzicht Tips & trends